Tiszta lappal indulunk! connect -> Nonstop Mobil

Kedves Mindenki!

Van egy jó és egy kevésbé jó hírünk. Kezdjük az utóbbival:

A connect magazin magyar kiadása a korábbi formájában sajnos nem jelenik megtöbbet, a kiadó nem kapta meg 2007-re a licencet. Ezzel véget ér egy két éves történet.

A jó hírünk viszont az, hogy a connect szerkesztősége együtt marad, és Nonstop Mobil néven márciustól új lappal jelentkezik.

A Nonstop Mobil kiadója a Metropolis Media, amely a Galaktika megjelenéseit is gondozza.

Az új kiadvány tematikájában követi a korábbi utat, tehát minden mobil eszközzel szívesen foglalkozunk a továbbiakban is (mobiltelefonok, PDA-k, notebookok, navigációs eszközök, autós telekommunikáció, és minden, ami ehhez szorosan vagy tágan kapcsolódik, illetve tartozékok, kiegészítők, stb.). Az új lap első száma március 5-én jelenik meg, B5 formátumban, 116 oldalon, havi rendszerességgel.

A Nonstop Mobil minden elemében saját szellemi termékünk, nem köt bennünket semmiféle licencszerződés, ezért a jövőben sokkal jobban tudunk összpontosítani hazai témákra. Riportok, interjúk formájában kiemelten foglalkozunk majd a telekommunikáció magyarországi viszonyaival, fejlődésével, esetleges visszásságaival. A teszteken kívül hónapról, hónapra olyan témákat kínálunk, amelyeket más lapokban nem találnak meg az olvasók. Ehhez pedig szándékaink szerint társul a connectnél már megszokott szakszerűség, hitelesség, és olvasmányosság.

Üdvözlettel:
A Nonstop Mobil szerkesztősége
Eddig a hivatalos közlemény, ami egyben a nem hivatalos vezrió is. Néhány poszttal korábba még ködösítettem, most már szabadon lehet beszélni róla.

Nagy kő esett le a szívünkről és teher a vállunkról. Szerettük a connectet nagyon, de az utóbbi hónapokban már sokkal inkább teher volt, mint élmény. Kicsit bele is fásultunk már az állandósuló gondokba, magyarázkodásba.

Most mindannyian újra felszívjuk magunkat, hiszen újra van miért lelkesedni. Elengedtük a mankót, nagykorúak lettünk, és a saját lábunkra állunk. Hogy életképes-e a dolog, az hamar ki fog derülni, de miért ne lenne az!?

Innen is sok sikert kívánok magunknak!!
Címkék: connect nonstop mobil

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr4730522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Kálmán 2007.02.24. 01:33:59

A Connect megszűnése hogyan érinti az előfizetőket?
Én semmi értesítést nem kaptam a lap megszűnéséről. A volt és új szerkesztőségnek nincs semmi felelősségérzete az előfizetőkkel kapcsolatban? Még azt sem mondták, hogy bocs.

Dodeszh · http://nonstopmobil.blog.hu 2007.02.24. 03:34:02

Kedves Kálmán!
Egy nagyon lényeges dolog van itt: bár a Nonstop Mobilt a connect egykori gárdája készíti, a két lap között semmiféle kapcsolat nincs, az új NEM jogutódja a réginek! (Új lap, új név, új tartalom, új forma, új kiadó, stb.)
Ennek megfelelően, mi, egykori munkatársak (alkalmazottak) sokat tenni nem tudunk az előfizetők érdekében, nem hiszem, hogy ez felelősség-érzet kérdése lenne. Átérezzük természetesen a dolgot, próbálunk mocorogni a témában, de mivel még nincs végleges döntés, véglegeset nem mondhatok!
Figyeld a blogot, ha tudok biztosat a témában, megírom!

péeres 2007.05.10. 15:30:04

Hurrá! Lenne néhány kütyü, ami esetleg érdekelhetné az új lapotokat! Kérlek, keress a megadott email címen. Köszönet!
süti beállítások módosítása