agyhalál

Lassan összeáll az újság, szépen alakulnak a dolgok, készülnek a cikkek, formálódik a dizájn, stb. A tartalom elsőrangú lesz, már látom, ahogy olvasom sorba a készülő anyagokat. Olyan kollégákat, barátokat sikerült megnyerni szerzőnak, akik valóban a szakma krémjét képviselik, és zseniális cikkeket adnak. Neveket nem említenék, mert a legtöbbjüknek van főállása máshol, és hozzánk csak művésznéven írnak, nem én szeretném kellemetlen helyzetbe hozni őket.

Lehet, hogy kicsit túlhajtottam magam a héten...? Szombat hajnalban hazaértem, és egészen vasárnap délig sikerült aludni, nagyjából 30 órát, egy kisebb megszakítással. Most sem vagyok ám kipihent, tudnék még aludni, me muszáj nyomni, hogy készen legyünk! A lelkesedésem időnként ingadozik, de alapvetően megvan, és ez hajt előre. Most épp interjút gépelek.

Címkék: nonstop mobil

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr2837717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása