Nonstop Mobil - can't stop!

Huh! Nem volt könnyű ez a hét sem. Voltak viták, nézeteltérések, és komoly ellentétek is. De azt hiszem, ebben a csapatnak az az egyik nagy erőssége, hogy ezeket a vitákat le tudjuk rendezni, ha egymás között vannak, ha pedig kifelé, valaki mással szemben, akkor  a lehető legahatározottabban egységes álláspontot képviselünk, és ezzel megoldunk minden gondot. (Gyk. senki nem mer nekünk ellentmondani!) :)

Erre igen nagy szükség volt a héten, a kiadóval több ponton más nézetet vallottunk. Részletekbe nem mennék, aki kíváncsi, annak elmesélem, ha kérdez, de alapvetően nem publikus témákról van szó (pénzről is, igen!). A lényeg, hogy mindent megbeszéltünk, lerendeztünk, mindenki boldog!

Elvileg a hét végén, most lett volna leadás, de sajnos csúszás van. Ennek az oka részben a fentiekben keresendő, részben pedig az eleve nagyon szorosra szabott határidőben. (Megjegyzem, mi mondtuk, hogy nem lesz tartható a dolog...) A logo a múltkorihoz képest alakult valamelyest (a múltkori posztot majd megjelenés után aktiválom), szerintem egyre jobb lesz! Most már kész címlapokat is látunk, és egyre jobban tetszik!

A tartalom is formálódik, hála több kedves PR-osnak, olyan termékek is lesznek a lapban, amelyek most még bejelentés előtt vannak, és csak a megjelenésünk előtti napokban lesz publikus a létezésük, ezért nem is nevezthetem őket most nevükön. E mellet számos olyan újdonságról is írunk majd, amelyeket ugyan már bemutattak, de a hazai sajtóban még mindig kuriózumnak számítanak. Ízelítőül: Nokia E65, D-Link DIR-655 router, Philips Skype DECT, stb. Nem csak termékekben, hanem egyéb tartalmi elemeinket illetően is szeretnénk különbözni a most piacon lévő lapoktól, de minden puskaporunkat nem lőném el előre, legyen meglepetés a megjelenéskor is! :)

Szerintem március első felében mindnképpen kint lesz a lap, és a CeBIT-re, Hannoverbe már úgy tudunk menni, hogy lesz a kezünkben újság. Büszkén fogjuk mutogatni!

Nonstop Mobil 
Telekommunikáció - Lapra szerelve
Can't stop!

Címkék: nonstop mobil

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr8839730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása