Nonstop Mobil - helyzetjelentés

Megjelenés: Március 12. Szigorúan, csúszás kizárva. leadás, ennek megfelelően jövő hét csütörtök, március 8. Még szigorúbban, csúszda elképzelhetetlen!! A tartalom szépen alakul, de van még meló bőven, hatalmas a nyomás rajtunk, és a grafikuson is. Ha mostanában valakit vagy valamit elfelejtek, akkor elnézést, most különösen szétszórt vagyok, és egy dologra koncentrálok csak.

Mára még tovább alakult a logo, most már 95% végleges. Elvileg holnap meglesz a tuti-überfasza-kurvajó változat is, ha lesz időm, feldobom majd ide, hogy lehessen kritizálni jól.

Mai munkamorál-növelő, by scullly: "Én sziszélek, te sziszélsz, őszi szél!"

Mára ennyi, csak jeleztem, hogy - még - élek.

Címkék: nonstop mobil

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr5341707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scullly 2007.03.01. 22:40:14

Nincs csúszda, ami rajtunk múlik, menni fog! A grafikusunkat meg felpörgetjük. Ha egész nap Chilit hallgat, meg mi is ott vagyunk körülötte, tuti gyorsan fog menni a meló :)

Annyira szeretném már a kezemben tartani! Na nem a grafikust... ;)

scullly 2007.03.02. 12:23:54

jaj, meg vagyok 10telve, hogy idézel... de be kell, hogy valljam, nem saját ám... én nem vagyok képes ilyen szellemi magasságokra! :)

boszimano:) · http://boszimao.freeblog.hu 2007.03.02. 16:07:35

Nagyon sok sikert, erőt és kitartást kívánok hozzá!!!
süti beállítások módosítása