Nonstop Mobil - helyzetjelentés: MEGJELENT!

Nehéz szülés volt, de megvan! A Nonstop Mobil kapható az újságosoknál, vegyétek, vigyétek! A lap nagyon szép lett, hála a zseniális Művészeti vezetőnknek, Gábornak.

Néhány korábbi posztban is ígértem, hogy írogatok a szerkesztés különöző fázisaiban, és majd ha megjelent a lap, aktiválom a posztokat. No, ebből nem lett semmi, viszont tessék kérni meghívót, mert hamarosan kerül fel egy poszt, amiben részletesen mesélek az elmúlt két hónapról, de ezt csak a törzsolvasók láthatják.

Kedvcsináló az első számból: CeBIT beszámolóü 20 oldalon, útleírással, Top termékekkel, LG Platinum teszt, Motorola F3 teszt, 7 szubnotesz tesztje, PS3 részletes teszt, Kedves naplók! - blogtéma.

Mi már gőzerővel dolgozunk a második számon (megjelenik május közepén), abban is sok érdekesség lesz: többek között Volvo C30 és új MINI, iPod tartozékok, stb., stb. A törzslvasók folyamatosan értesülnek a lap alakulásának folyamatáról! :)

Címkék: nonstop mobil

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr755548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orosz Péter 2007.04.19. 00:23:12

Hali!
Zitától jutott hozzám is egy példány az újságból és mit is mondjak ... gratulálok! ;)
Tetszik az egész úgy, ahogy van!
Csak így tovább!
süti beállítások módosítása