meghívó 2.

A meghívásos dolog is bizonyította, hogy a nagyívű tervekhez nem minig társul megfelelő minőségű megvalóstás - ezúttal a blog.hu részéről. A helyzet az, hogy akik megpróbálták, azok anyáztak rendesen, mert ritka bonyolult az, hogy bizonyos posztokat csak a tagok láthassanak, mások meg ne, ugyanakkor - ismereteim szerint - nem lehet megoldani, hogy ezek a tagok ne tudják bizonyos mértékig adiminisztrálni is a blogot. Még akkor is, ha az általuk létrehozott posztokat (az én blogomban) csak saját maguk és én láthatom.

Szóval a lényeg az, hogy a meghívás, tagfelvétel egyelőre szünetel, az az egy rejtett poszt marad rejtve, újak nem lesznek, amg nem találom ki a módját, hogy hogyan lehetne ezt okosabban csinálni.

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr5060495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scullly 2007.04.18. 22:26:29

ugye-ugye, mer' a blogger sokkal jobb! :)

Dodeszh · http://dodeszh.blog.hu 2007.04.18. 22:38:35

most azt mondod, hogy költöztessem át az egász eddigit... nem vicces!
süti beállítások módosítása