traktormajális 2007

Szombaton rendezték meg Bokorban (Nógrád megye) az V. Traktormajálist. A régi erőgépek, stabilmotorok rajongói minden eddiginél nagyobb számban tették tiszteletüket a mintegy 140 lelkes faluban, utólag a rendezők hozzávetőleg 5000 látogatóról beszélnek.

A programok sorában az első, és talán a legnépszerűbb a majdnem 70 szebbnél szebb traktor felvonulása volt, melyet az ügyességi verseny és a nosztalgiaszántás követett. Az érdeklődők megcsodálhattak régi motorkerékpárokat, teherautókat, és stabilmotorokat is. Utóbbiak jobb bemutatásához két korabeli cséplőgépet is hozak és indítottak el a találkozó részvevői. 

Szokásomhoz hűen idén is jól sikerült leégnem, a fejem színét bármely rák megirigyelhetné. Készült többszáz fotó is, ezekből ízelítő, illetve galéria hamarosan, tegnap nem tudma még feldolgozni őket.

Címkék: traktormajális

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr4784715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása