PR gyöngyszemek: notebook harmad áron?!

Május utolsó hetében járunk, amikor az összes notebook gyártó hazai képviselőjének, vagy PR ügynökségének elküldtük a következő levelet:

Szia XYXY!

A 3. számunkba olyan notebookot keresünk, amely ideális általános otthoni felhasználásra (internetezésre, minimális multimédiára, pl. egy DVD lejátszására), vagy pl. egy egyetemistának a tanulmányaihoz. Ennek megfelelően az értékhatár bruttó 220 000 forint (kisker ár).

Ezen belül semmi megkötés nincs, nyilván jó, ha a keretbe minél több minden belefér.

A tesztkészülékre optimális esetben jövő hét végétől lenne szükségünk, a lapzártánk június 10-én van.

Üdv: Nonstop Mobil

Asszem, a megfogalmazás egyértelmű, az egyetlen lényeges megkötés az ár volt, gyakorlatilag arra voltunk kíváncsiak, mi fér bele 220 ropiba. Ezt a legtöbb cég megértette, és küldtek mindenféle masinákat.

Volt viszont egy cég, aki nagyon nem reagált a megkeresésre, aminek én nem igazán örülök, az a jó, ha nyolc gép szerepel a tesztben, vagy ha valaki kimarad, akkor jelezze, hogy ezt a tesztet most ők passzolnák, mert nincs ilyen gépük. Emberem nem jelentkezett, ezért felhívtam én, hogy mi a helyzet. Természetesen nem felejtették el a dolgot (sic!), csak elkeveredett a levél, vagymi. De intézkedik, sürgősen.

Két nap múlva villanypostán megkeres a PR ügynökség, hogy akkor most mi kellene nekünk? Elküldöm még egyszer a fenti levelet, eredeti dátummal, stb.

Erre küldenek egy noteszt, ami már csak a mérete miatt is kilóg a sorból (17 colos kijelzője van), de arra gondoltam, hogy dejó, biztos náluk ez most olcsó, örültem a változatosságnak, és félretettem a gépet, éppen nem volt időm vele foglalkozni - nem túnt gyanűsnak a dolog. (Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy eredetileg négy napra akarták ideadni a cuccot.)

Ma vettem a gépet a kezembe újra, tesztprogram telepít, lefuttat, report elment (közben másik 7 gépen ugyanez a móka), majd amikor leültem összerakni a konfigurációkat, akkor jött a feketeleves: a drágalátos gyártó a max 220 000 forint értékhatárú tesztbe egy majd 600 000 forintos masinát küldött. Innen csókoltatok mindenkit!

Tudjátok, ha PR tanácsadás kell, szóljatok!

Update: Mentségükre legyen mondva, ma reggel körbeudvarolt a PR ügynökség és a cég képviselője is, és már délelőtt 11-re itt volt nálam az új gép, ami már megfelel a kritikus feltételnek. Fene a jó szívemet. Még a végén tesztgyőztes is lesz a cucc...

Címkék: notebook nonstop mobil pr gyöngyszemek
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr9495910

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: imagenes de amor para Dibujar Chidas a lapiz 2018.02.26. 12:32:27

Ólomüveg ablak, ólomüveg ajtó - Ólomüveg ablak ajtó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása