utazás: Szerbia

Az egyik nagyon kedves partnerünk jóvoltából lesz szerencsém két hét múlva eléjutni Szerbiába. Többek között azért örülök nagyon a dolognak, mert Szerbia azon helyek közé sorolódik nálam, ahová egyébként magamtól valószínűleg nem mennék el, így viszont mégis. Nem lesz hosszú az út, összesen alig több, mint 48 óra, viszont a szakmai részen túlmenően, ami szintén érdekes, olyan helyekre jutunk majd el, mint Belgrád, a potpecei cseppkőbarlang, vagy a Mokra Gora.

A végére hagytam, ami számomra még különlegesebbé és érdekesebbé teszi a dolgot: Szerbiába nem repülővel, hanem vonattal megyünk majd, méghozzá a Royal Hungarian Express-szel! Gőzmozdony, luxusvonat, szállás hólófülkében... Izgalmas lesz! "A Magyar Királyi Expressz névre keresztelt vonat a hazai nosztalgiázók "Orient Expressze". Az utasok maximális kényelmérol a 24 órás szobaszerviz, valamint képzett egyenruhás személyzet gondoskodik. Minden háló- és szalon-háló zuhanyzóval és vákuum WC-vel felszerelt. Az utazás alatt mesterszakács készíti az ételkülönlegességeket, melyeket az étkezokocsiban szolgálnak fel. Az esti szórakozásról a Piano bárkocsi zongoristája gondoskodik." (www.mavnosztalgia.hu)

Hazaérkezés után természetesen élménybeszámoló és fotógaléria! :)

Címkék: utazás tetszik

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr2194581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása