Nonstop MOBIL helyzetjelentés: nyomdában!

Már a Keskeny Nyomda gépmestereinek kezében vagyunk! :) Mi megtettük, amit lehetett, a lehetőségekhez képest szerintem egy igen-igen jó lapot sikerült összerakni. Abban van már gyakorlatunk, hogy hogyan lehet másfél hét alatt 116 oldalt megszerkeszteni, de itt,  az IDG keretein belül ez is sokkal könnyebb volt. Profi gárda állt mögöttünk, minden terülteten: a grafikusok rohamtempóban dolgoztak, és a kereskedelmi iroda is a lehetetlent vállalta, hogy legalább valami bevétel legyen. Minden közreműködő előtt emelem kalapom!

Címszavakban, az érdekesebb témák:

  • Nokia E90 Kommunikátor exkluzív teszt
  • Nokia 7500 Prism exkluzív teszt
  • Interjú: Gottlieb István, a Lenovo Magyarország ügyvezetője
  • HTC Touch teszt
  • Címlapsztri: Az akkumulátor, a mobilok leggyengébb láncszeme
  • Nissan Pathfinder 2,5 dCi

Keressétek szeptember 14-től az újságárusoknál!

 

Ugyan az októberi számban lesz, de két hete volt nálunk a Volvo C70 kabrió, készült róla számos érdekes és szép fotó. A képre kattintva előjön a galéria, ahol a legjobbakat böngészhetitek. A fotók a Pilisben készültek, Attila barátom akítav közreműködésével. Az autóban egyébként a Volvo T5 jelű 2,5 literes benzines turbómotorja volt, 200+ lóerővel. Megjártuk vele Hajduszoboszlót is egy hétvégén, négyen kényelmesen elfértünk benne, csomagokkal. Ekkor persze nyilván be volt csukva a tető, így 400 literes a csomagtartó, kinyitott tetővel csak 150 liter van, ami nem sok, de két személynek és egy Visa kártyának pont elég! :) Lehet irigykedni! (A Volvo C70 mellett BMW 335i kabrió lesz még októberben, a tesztautó két hét múlva lesz nálunk.)

Címkék: autó nonstop mobil idg

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr12159455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picidzé · http://librarian.blog.hu/ 2007.09.07. 11:24:49

Hajrá.

Aztán az online-t nem elhanyagolni, mert ott ülök TZ mellett, mint office linebacker.;)
süti beállítások módosítása