tetszik: Magashegyi Underground - Szeplős váll

A Petőfi (rádióhallgatáshoz link a jobb oldalon) már régóta játsza ezt a számot a Magashegyi Underground-tól, kislemez jelent már meg, az album pedig folyamatban. Bocskor bíborka zenekarának neve megtévesztő, hiszen a műfaj sokkal inkább igényes popzene, mintsem underground. Most készül a második dal videoklippje, remélem, előbb-utóbb az album is kapható lesz majd, mindenképpen érdekel. Addig is itt a szeplős váll, és hozzá egy vicces video.

Ez a dal egyébként jelölve lett az idei Fonogram díjra is az Év dala kategóriában (sajnos nem nyertek). A zenekar erre úgy reagált, hogy ők talán visszaadnák a jelölést, mert szavazni emelt díjas SMS-ben lehetett, ők pedig nem akarják lehúzni a rajongókat. (Szimpi hozzáállás.) Végül a jelölés maradt, szavazni is lehetett, viszont, aki megtartja az elküldött üzenetet, amiben szavazott, az idén egy Magashegyi Underground koncertre ingyen mehet be. (Még szimpatikusabb reakció.)

Itt ugyanaz a dal egy vitatható minőségű koncert-video formájában:

Címkék: zene videó magashegyi underground

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr77310239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bojszy 2008.03.31. 17:21:22

Szia!
Kész az új klip, youtube-on fenn van!:) Üdv!
süti beállítások módosítása