hangulatmódosítók

Pár dolog, ami óriási hatással van az ember hangulatára.

1. Időjárás. Brutális, hogy mennyire, de ezen ugye nem tudunk változtatni, adottság.

2. Fáradtság. Figyeljétek csak meg, hogy a sok negatív gondolat akkor jön, amikor éjjel már tök kimerült az ember. Alvás, és másnap (ha nem is rögtön reggel...) azért sokkal jobb a helyzet.

3. Kellesz-nemkellesz. Hű de fontos! Nem érdemes túl sok időt tölteni olyan emberrel (ellentétes nemű egyedekkel), akik bejönnek / kellenek neked, de akiknek te nem jössz be / nem kellesz, és ezt valamilyen formában a tudatodra is adják.

Egyszerűen rombolja az embert.

Ugyanígy, ha egy csinos lánynak udvarolsz, és ő akár csak egy picit is partner ebben, rögtön megint jó a hangulatod, férfinak érzed magad. Hangulat alatt itt sok dolgot lehet érteni egyébként. A lényeg, hogy oda adj (bármilyen téren, legyen az barátság, testiség, szerelem, akármi), ahol vevők rá. Máshonnan tiplizz bátran, és ha tudsz, ne nagyon nézz vissza. Nagyon kevesen vannak annyira rendben magukkal, hogy hosszabb távon is kibírják a folyamatos elutasítást. Az emberek 99 százalékának rövid úton lerombolja az önbecsülését, hangulatát.

ui: Tudatmódosítók. Direkt nem írtam őket. Bulizás közben jót iszogatni klassz dolog, néha hasznos is. A drog más tészta, nem lehet egy mondatban kifejteni.
A fűról ajánlom mindenki figyelmébe: Tóta W.: A füst árnyékáról Érdemben nem tudok hozzátenni semmit...

Címkék: időjárás bölcsesség az élet

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr3931441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása