szolgálati közlemény - meghívó

Mától - bizonyos posztokat illetően - átállunk a meghívásos rendszerre. Ez a gyakorltban azt jelenti, hogy egyes bejegyzéseket csak azok olvashatnak, akik erre megkapták a felhatalmaást, és bejelentkeztek a felhasználónevükkel és jelszavukkal. A többit, az általános témájúakat, tehát a filmkitikákat, verseket, képeket, stb, továbbra is bárki láthatja.

Ennek az az oka, hogy nagy nyilvánosság előtt nem szívesen írok mindenről, illetve egyes témákról nem tudok olyan részletességgel mesélni, ahogy szeretnék. Ezzel sikerül megszűntetni egy korlátot, ami eddig akadályozott abban, hogy úgy tudjam vezetni ezt a webnaplót, ahogy szeretném.

Meghívót (majdnem) bárki kaphat, tehát az átlag olvasó is, nem csak az ismerőseim. Semmiképpen sem szeretném, ha ez korlátozás lenne az olvasótáborra nézve (hiszen én örülök a legjobban, ha népszerűek az írásaim), csupán szzal szeretnék tisztában lenni, hogy bizonyos személyek bizonyos témákhoz, posztokhoz nem férnek hozzá.

Tehát, aki szeretné olvasni a védett posztokat is, az legyen kedves, küldjön nekem egy emailt a jobb oldalon található mélcímre. A meghívó feltétele legyen mondjuk az, hogy meg tudjalak nézni iwiw-en, magyarán, hogy lássm, hogy ki vagy valójában. Én is tudom, hogy a rendszer átverhető, de ez van, amíg az ellenkezője nem bizonyosodik be, bizalom van mindenki felé. Természetesen adatokat senkiről nem gyűjtök, és nem fogok spam-elni sem!

Jó mulatást!

A szerk.

Címkék: blog szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr1255534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása