hosszú hétvége

Izgalmas lesz ennek a hétnek is az utolsó pár napja. Baráti szívesség árán sikerült autóhoz jutnom, így van lehetőségem, hogy eljussak Aligára a LEO-s csapattal, a szokásos évi csapatépítő hétvégénkre már pénteken. A dolgot némiképp árnyalja, bonyolítja, hogy szombaton Martonvásáron kell egy esküvőt hangosítanom, kedves barátom, egyetemi csoporttársam megy féjhez. Keresztbeszerveztem magamnak, bár valószínűleg akkor is igent mondtam volna az esküvőre, ha eszembe jut akkor az aligai banzáj.

Tehát pénteken a hangosítás összeszedése, aztán Aliga, szombat délután Martonvásár, majd vissza Aliga, és vasárnap haza. Sűrű lesz, de asszem élménydús. Remélem, jó idő lesz főleg szombaton és vasárnap: az esküvő hőlégballonos, vasárnap meg pancsit tervezünk! :)

Jó pihenést mindenkinek!

Címkék: időjárás

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr35112267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása