Nonstop MOBIL helyzetjelentés: készül az újság

Ez a hét rettenetesen kemény (volt), Tudjukki szarakodása miatt egy hónappal később tudtunk csak elkezdeni dolgozni, mint ahogy ideális lett volna, így most elképesztően nagy a hajtás. Ez már a negyedik este, amikor bőven éjfél után még bent püfölöm a klaviatúrát. Szeretek írni, azzal nincs gond, de a napi két cikk, az pont egyel több, mint ami iedális lenne - hetente.

Nyomdai leadás szigorúan jövő héten kedden, megjelenés 14-én. Igazán ütős első szám lesz, több olyan újdonsággal, amit mi kaptunk meg először a hazai újságírók közül (Pl. Nokia E90 kommunikátor). A tesztautó ebben a hónapban egy Nissan Pathfinder lesz, igazi felvágós terepjáró, fekete, sötétített üvegekkel, meg persze navigációval, színes tolatókamerával - nagyon komoly!

A kiadóváltás kapcsán (lásd három poszttal lejjebb) egy kisebb facelift is lesz, mi már látjuk a betördelt oldalakat, az eddig is ütős lap, ha lehet, most még jobb lesz! Elképesztően profi a gárda az IDG-nél, egyik korábbi munkahelyem sem mérhető professzionalizmusában ehhez. És ez persze minket is motivál, ösztönöz, hogy a tartlom is hasonlóan első osztályú legyen! A munkánk eredményéről majd az olvasó dönt...

Ja, majd elfelejtettem: Tegnap előtt megoldódott a Vodafone-os történet. Írt az ügyfélszolgálat, megadták a pontos linket, frissítettem az USB-s modem firmware-ét, és frankón működik a cucc. Kárpótlásul egy hónappal meghosszabbították a free HSDPA hozzáférésemet. A teljes kálvária, immár indulatoktól mentesen leírva a Nonstop MOBIL ötödik, október közepén megjelenő számában lesz oldvasható.

Címkék: ügyfélszolgálat vodafone nonstop mobil idg

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr53153462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása