Nonstop MOBIL: megszületett!

És itt van végre! Hosszú kihagyás, és várakozás után kezemben (és pénteken az utcán) a Nonstop MOBIL nagyedik, az IDG kiadásában az első, száma!

Ahhoz képest, hogy megint egy rohamtempóban készült újságról beszélünk, egész jó lett! Tartalmában üt, stílusában meg üdébb, frissebb mint az eddigiek. Nekem a címlap picit zsúfolt, de még belefér, a belső oldalak dizájnján meg lesznek még apróbb csiszolások itt-ott, de általában rendben van.

Jól pörög az online is, meghálálja, ha napi két-három hír kikerül, a látogatottság egész szépen alakul, bár hosszútávú következtetéseket nem lehet még egy hét adataiból levonni, de a folyamatos növekedés látható. Tessék gyakran nézegetni!

*  *  *

Az már kevésbé jó hír, hogy Tudjukki (a linkelt képen a bal oldali, és most már nevén lehet nevezni, Burger István és a Sárkány Bt.) szarakodik a kilépőpapírokkal. Én egyszerűen nem értem, hogy miért kell ilyen pitiáner dolgokon görcsölni. Emberünk arra nem képes, hogy a kilépőpapírokat úgy kiállítsa, hogy azok minden formai követelménynek megfeleljenek. Még a paksamétán belül sem egységes a munka(v)iszony megszűnésének dátuma... És az a döbbenetes, hogy nem ez az első eset, egykori tündéri aszisztensünk, Karolin is kanosszát járt, mire végre formailag megfelelő papírokat kapott.

Az megint egy másik dolog, hogy rövid Moszkva téri túlélőtáborunk alatt számos munkajogi szabálytalanság, figyelmetlenség, stb. felmerült. Hogy csak a legutolsót említsem, finoman szólva távol vannak (két hónapnyira) az álláspontjaink egymástól a munkaviszonyunk végét illetően. A részletekbe nem mennék bele, ha odáig jutunk, a bíróságon majd kiderül az igazság. Remény van még a megegyezésre, de a dolog nem rajtunk múlik, lehet, hogy érdemben válaszolni kellene az üzenetekre vagy fel kellene venni a telefont...

Update: Burger kifogásolta, amiket írtam róla! Muhaha! Előre kellett volna gondolkodni, és nem szerződést szegni, illetve további cifraságokat művelni, majd utólag reklamálni!

Címkék: nonstop mobil burger istván idg

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr81164842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása