PR gyöngyszemek: Vodafone közlemény

Nem szándékosan veszem elő mindig a Vodát, hanem ők tolják magukat mindig, és pechükre mindig mellényúlnak. Ez tegnap érkezett:

 

sajtóközlemény                                                               
 
Budapest, 2008. JANUÁR 17.
 
A Vodafone Magyarország tovább bővíti szélessávú internet-elérési eszközeit
Termék-design díjas USB modem a kínálatban
 

Január közepétől két új, szélessávú Internet-elérési eszközzel gyarapította kínálatát a Vodafone. A VMC E272 USB modem és a VMC E870 adatkártya segítségével bárki egyszerűen kihasználhatja a folyamatosan növekvő le- és feltöltési sebességet.

 

Nézzük sorban. Első körben már a cím is érdekes, ha jobban belegondolok, sok értelme tulajdonképpen nincs. A Voda itt vajon arra gondolt, hogy génkezelt kukoricán tartja a farmján az USB modemek és az adatkártyákat, hogy azok gyarapodjanak és sokasodjanak?

A másik, ami elsőként szemet szúrt, hogy míg a címben kisbetűvel van az internet (és ez a helyes), addig az első bekezdés végére már lekerült az asztalról a szabálygyűjtemény, mert ott már nagybetűvel szerepel ugyanaz a szó. Nem az első eset, hogy a Voda kommunikációsjában nagybetűvel szerepel az internet szó, sőt, láttunk ilyet már hirdetésben is, eddig ehhez (a hibás formához) legalább következetesen ragaszkodtak. pedig többször jeleztük már, hogy nem úgy van az... Most a következetességnek is vége. Bízom benne, hogy az új kommunikációs igazgató közreműködésével majd ezek az anomáliák is rendeződnek, mert... Ez a Te pillanatod! Muhaha.

Címkék: vodafone pr gyöngyszemek

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr55301252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása