iPhone - érdekes

Hogy tetszik-e azt még nem tudom, és hogy használható lesz-e azt sem. Az összeállítás, a konstrukció mindenesetre érdekes! Nagy kérdés, hogy a processzorigényes alkalmazások (animációk), a hatalmas kijelző, a telefonálás, a zenehallgatás mennyire fogják igénybe venni a készülék akkumulátorát, illetve hogy az meddig fogja bírni a terhelést. Illetve még egy - nem kevésbé leényeges - dolog: vajon a nyilvánvaló Mac kompatibilitás mellett meglesz-e a Windows-os (vagy egyéb oprendszeres) PC-vel is a zökkenőmentes kommunikáció...?

Az európai megjelenést őszre ígéri az Apple, az iPhone (ha egyáltalán így hívják majd - ismeretes a névhasználati vita a Cisco-val) milyen áron jut el a hazai üzletekbe, és elérhető lesz-e a magyarországi szolgáltatóknál. Olcsó nem lesz, az biztos, és a tippem az, hogy az operátorok se fogják felvenni a kínálatukba, így csak jelentős, 100 ezer forint feletti összegért kerülhet az új Apple-csoda majd a rajongók birtokába.

Ja, majd elfelejtettem: és a videó, ami az egész posztnak az apropóját adta:

Címkék: apple videó iphone

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr7328750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása