Nonstop MOBIL - 2. fejezet: Újrakezdés

Korábban már utaltam arra, hogy változások várhatóak, de mint minden ilyen dolog, egy jó ideig nem publikus. Erre lehetne azt mondani, hogy ez egy privát blog, de mivel tudom, hogy a Konkurencia is olvassa (Szia, Konkurencia!), ezért magam alatt vágnám a fát, ha a lényeges infókat idő előtt hoznám nyilvánosságra. A Google idejében meg a netem már különben sem lehet elbújni...

Tehát a hivatalos verzió:

Kedves Partnereink!

Ismét van egy jó hírünk. Sőt, kettő.

Az egyik, hogy szeptember 1-jétől munkánkat az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. vezetésével és támogatásával folytatjuk, és ennek eredményeképpen szeptember 14-én megjelenik az új Nonstop MOBIL magazin.

A másik jó hír: az egyetlen, de jelentős változás az eddigiekhez képest, hogy nagyobb hangsúlyt fektetünk a női olvasókra. Ezért egyrészt külön rovatot indítunk Életmód címmel, melyben a digitális divattal, mobilitással kapcsolatos témákat elsősorban a nők szemszögéből mutatjuk be, másrészt a termékeket kifejezetten női szemmel nézzük és a teszteket a nőket érdeklő aspektusokból (is) végezzük.

Újdonság a Nonstop MOBIL online kiadása (mobil.pcworld.hu), amely az első szám megjelenésével egy időben indul napi frissítésű hírekkel, tesztekkel, multimédiás tartalmakkal, támaszkodva az IDG dinamikusan fejlődő, kiterjedt online jelenlétére, szoros együttműködésben a PC World Online-nal.

Hiszünk abban, hogy ezzel a váltással újabb nagy lépést teszünk előre, és olyan biztos szakmai háttérrel tudunk dolgozni, amely hosszú távon garantálja a Nonstop MOBIL sikerét!


Üdvözlettel:

A Nonstop MOBIL csapata

Horváth Balázs Hajdók Dávid Szabó-Kállay Anna

Természetesen van nem hivatalos verzió is, de a fent részletezett okok miatt azt itt most nem részletezném. Aki kíváncsi, kérdezzen bátran, valószínűleg válaszolok. Levélben, iwiw-en, messengeren, stb. megtaláltok úgyis.

Címkék: nonstop mobil idg

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr95144394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konkurencia 2007.08.23. 15:33:24

Szia, Dávid!
süti beállítások módosítása