Nonstop Mobil - helyzetjelentés 2.

Egy hónapja nincs itten semmi új! Ez - persze - nem jelenti azt, hogy nincsen semmi új, sokkal inkább azt, ahogy korábban is írtam, dolgozunk ezerrel.

Szemen szeretném köpni magam. Nem volt leadás március 12-én, és azóta sem. A mostani aktuális dátum holnapután. Aki az oka mindennek, azt meg nem szemen, hanem pofán szeretném, és nem köpni, hanem verni! Nem kicsit, hanem nagyon! Pont.

Időközben megjátruk Hannovert, voltunk idén is a CeBIT-en. Öt napos volt a túra, nagyon jól éreztük magunkat, és sokat dolgoztunk is. Szakmailag mindenképpen hasznos volt, különösen, ha azt nézzük, hogy a lapban már benne lesz a részletes beszámoló. Nagyot fog duranni az első szám, tessék rá türelmesen várni. Szubjektív CeBIT tudósítás lesz itt is idővel, de nem ígérek semmit, előbb legyen meg az offical, és csak aztán posztolok ide.

Privát egyébként többnyire minden OK, Hannover miatt ki kellett hagynom az idei tavaszi OLT-ot, amit azért bánok nagyon, mert a beszámolókat olvasva igen rendben volt, a pécsi LEO-k kitettek magukért! Gyöngyinek sok szerettel gratulálok az disztrikt elnöki poszthoz!

folyt. köv.

Címkék: nonstop mobil leo cebit

A bejegyzés trackback címe:

https://dodeszh.blog.hu/api/trackback/id/tr4848287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása